► Topic Jame`e Help C#


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
► Topic Jame`e Help C#
#1
new news 
Salam

Ba Doostan Sohbat Kardim Gharar Shood
Ye Topic Baz Konim Ke HarKas Soali Dare Rajebe C# Inja Bepoorse!

Movafagh Bashid!
پاسخ }}
#2
سلام .من میخوام توو ی تکس باکس چندتا جمله بزارم با #جدا بشن .وقتی ادلیست بهم پی ام داد یکی از اون جمله ها براش ارسال بشن.کدش چیه؟
پاسخ }}
سپاس شده توسط:
#3
(11-01-2014, 05:56 PM)reza123 نوشته: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Shoma ejaze didane link ra nadarid sabte name konid Ya vared shavid
سلام .من میخوام توو ی تکس باکس چندتا جمله بزارم با #جدا بشن .وقتی ادلیست بهم پی ام داد یکی از اون جمله ها براش ارسال بشن.کدش چیه؟

قبل دو هفته پیش یه سورس داده بودم بلوک کردن ادد فلود اما
این امکان داره با مسج نامحدود # هر کی پیام داد به ایدیت جواب شو میده

اگه یکمی تو بخش سی شارپ میرفتی پیدا میکردی

[عکس: 032322.PNG]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Shoma ejaze didane link ra nadarid sabte name konid Ya vared shavid


Download

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Shoma ejaze didane link ra nadarid sabte name konid Ya vared shavid
پاسخ }}
سپاس شده توسط: tbuzz
#4
ن اقا رسول من اینو نمیخوام!.لطفا اگه میشه کدشو واسم بزارید!.شما فرض کن ی نرم افزار نوشتم ایدی لوگین و... میشه حالا میخوام ی تکس باکس قرار بدم توش ی متنی بزارم با #جدا بشن.بعد هر کی به ایدی ان شده پی ام بده اون متن بهش ارسال بشه!کدش رو بزارید لطفا برنامشو نمیخوام!فقط کد این قسمت!
پاسخ }}
سپاس شده توسط:
#5
(11-02-2014, 01:27 AM)reza123 نوشته: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Shoma ejaze didane link ra nadarid sabte name konid Ya vared shavid
ن اقا رسول من اینو نمیخوام!.لطفا اگه میشه کدشو واسم بزارید!.شما فرض کن ی نرم افزار نوشتم ایدی لوگین و... میشه حالا میخوام ی تکس باکس قرار بدم توش ی متنی بزارم با #جدا بشن.بعد هر کی به ایدی ان شده پی ام بده اون متن بهش ارسال بشه!کدش رو بزارید لطفا برنامشو نمیخوام!فقط کد این قسمت!
آقایی عزیز
این سورس که گذاشتم پیام منشی داشت اما نمیدونی کد چی به چی هست چون تازه کار هستی من کد شو واست از این سورس جدا میکنم
Using ها رو که بلدی تعریف میکنی
کد:
XmppClientConnection rasol = new XmppClientConnection();

کد:
rasol.Server = "nimbuzz.com";
                rasol.ConnectServer = "o.nimbuzz.com";
                rasol.Open(textBox1.Text, textBox2.Text, textBox3.Text, 50);
                rasol.Status = sts.Text;
                rasol.OnAuthError += new XmppElementHandler(failed);
                rasol.OnLogin += new ObjectHandler(connected);
                rasol.OnClose += new ObjectHandler(dc);
                rasol.OnMessage += new agsXMPP.protocol.client.MessageHandler(pm2);

کد:
private void pm2(object sender, agsXMPP.protocol.client.Message msg)
        {
            if (radCheckBox2.Checked)

                if (base.InvokeRequired)
                {
                    base.BeginInvoke(new agsXMPP.protocol.client.MessageHandler(pm2), new object[] { sender, msg });
                }
                else
                {
                    if (msg.Body != null)
                    {

                        if (msg.Type == agsXMPP.protocol.client.MessageType.chat)
                        {
                            //

                            //
                            textBox7.Clear();
                            textBox7.AppendText(msg.From.Bare);
                            string[] rasoli = null;//
                            rasoli = textBox5.Text.Split('#');//
                            Random rnd = new Random();
                            string result = rasoli[rnd.Next(rasoli.Length)];
                            rasol.Send("<message xmlns='jabber:client' to='" + textBox7.Text + "' type='chat' id='rasol'><body>" + result + "</body><subject>" + textBox6.Text + "</subject></message>");
                        }
                    }
                }
        }
یکم به خودت زحمت بدی میتونی بسازی با این کد و سورس که دادم موفق باشی




پاسخ }}
سپاس شده توسط:
#6
خدا خیرتون بده دست شما درد نکنه بابت کمک.نشد.
پاسخ }}
سپاس شده توسط: Mamad MT
#7
سلام یه کمک میخواستم در مورد
dataGridView1
میخوایم
remoter
بزارم با
dataGridView1
حالا من کد های
dataGridView1
رو اماده دارم و گذاشتم حتا
dataGridView1
هم لود میشه تو فورم مشکل دوم دارم این هست اضافه کردن
dataGridView1
تو ریموتر
[عکس: 09166642981677675560.png]
http://upload7.ir/imgs/2014-11/09166642981677675560.png

کد:
private void cnt_OnMessage1(object sender, agsXMPP.protocol.client.Message msg)
        {
            if (base.InvokeRequired)
            {
                base.BeginInvoke(new MessageHandler(cnt_OnMessage1), new object[] { RuntimeHelpers.GetObjectValue(sender), msg });
            }
            else
            {

                if ((msg.From.User == remoterrr.Text))// text admin
                {
                    try
                    {
                        if (msg.Type == MessageType.chat)
                        {
                            Random random;
                            string body = msg.Body;
                            if ((msg.Body != null) && msg.Body.ToLower().Contains("status/online"))
                            {
                                x.Send("<presence><show>online</show></presence>");
                                x.Send("<message type='chat' to='" + msg.From + "@nimbuzz.com' id='ltmsg'><body>Bot Status Its Online Now ;) :P</body></message>");
                            }
با جای کد بالا که  ریموتر تکس باکس نوشته و معرفی شده
کد:
if ((msg.From.User == remoterrr.Text))// text admin
چطوری میشه به جای تکس باکس ریموتر
کد:
dataGridView1
رو معرفی کنم که هر کی ایدیش گذاشت ریموتر واسش کار کنه مرسی؟
پاسخ }}
سپاس شده توسط:
#8
سلام
فک کنم این میشه
کد:
if(msg.Body.ToLower().StartsWith("master/"))
{
dataGridView1.Rows.Add(msg.Body.Remove(0,4).Split(new char[]{'/'}));
}
پاسخ }}
سپاس شده توسط: poriya-sky ، محمد.رضا
#9
سلام مرسی این کد اضافه کردم ارور نداد اما موقه دستور مستری وقتی میخوام دستور بدم بدون اینکه ایدی مستری رو بزارم این دستور رو بدم
status/online 
status/away
عمل میکنه این کد مشکلی داره دستور ریموتری عمل نمیکنه مرسی 4xvim2p
پاسخ }}
سپاس شده توسط:
#10
سلام
عزیز تواول باید تو
Void message
تعریف کنی که فقط ریموترها اگه دستور دادن جواب بده؛ شاید تو همینطور آزادگذاشتیش ?
پاسخ }}
سپاس شده توسط:
 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان

درباره بدباز

بدباز کار خود را در سال 1390 با ساخت وب های www.ma3oud.mw.Lt و www.badbuzz.mw.Lt شروع کرده و در سال 1391 در تاریخ 1391/01/23 برنامه نویسی در رابطه با مسنجر نیمباز شروع کرده و هم اکنون با بیش از پانزده برنامه نویس به کار خود ادامه میدهد